30 Temmuz 2010 Cuma

tATiLLer HAvaDa uçUŞurKEn...


Geçen seneki gibi yine orda olmak isterdim... Ayağım suda, kavursun güneş istediği gibi...


Akşamları sadece tatlı güneş yorgunluğu...


Neyse boşver canım, çalışmaya devam !!!

19 Temmuz 2010 Pazartesi

cuMArTeSi bİR tATiL güNÜdüR(mÜ?)


Yapılacak işler listesi seni bekler de, sen hiçbirini yapacak güç bulamaz, sadece yapman gereken kafanı yastığa bırakıp, gözlerini kapamak olduğunu düşünürsün. İşte o öyle düşüncede kalır,başka bir tatil gününe inşallah dersin. Çünkü "zarrrr" kapı çalar,İgdaş'tan olduğunu söyleyen 2 kişi bakım zamanı dolyısıyla doğalgaz kutumuzu değiştireceklerini söylerler,"buyrun,değiştirin kardeşim",benden izin mi istiyorsunuz.yooo..
Neyse kapıyı kapatır kapatmaz istikamet aynıdır,klima ile soğutulmuş yatak odası.Ama asıl mücadelemi anlamayan görevliler tekrar kapıda,gaz gelip gelmediğini kontrol ettirirler.Eee gelir,tamam sanki şuan uykuya dalmayı değil de mutfakta kap kap yemekler yapmayı bekliyorum.Tamam kardeşim,çok teşekkürler!!!
Bunca hareketten sonra uykuda bir açılma meydana gelir tabii...akşama da arkadaşların mangala geleceği düşünüldüğünde şu listeye bakılsa iyi olur.
Pek de sıcakmış dışarısı...yarım yamalak 2 iş halledilip eve hatta soğuk duşa atılınır.
Akşam esneye esneye de olsa keyifli sohbet ve yemeklerle gün bitirilir. Ne güzelim meyvalara ne de közlenecek mısıra yer kalır içerde.
Geceyarısı olmuştur ama doğalgaz kutusuyla işimiz bitmemiştir. Eve varıldığında gaz maz değil sadece uzanıp uyumayı aklından geçiren bana inat kociş gaz kokusu almaktadır. Çaresi 187 doğalgaz acil servis. gerçekten 15-20 dak. içerisinde ekip bizim evin yolunu bulur.BİNGO ! kociş haklıdır!
Çok şükür patlamadan amcalar kutuyu değiştirecekler ama ellerindeki de saati çalıştırmıyor. Giderler, yeni kutuyla geri gelirler sağolsunlar,kısacık sürede hallederler. Bir de sağolsun kocişin burnu !
Ve son görev uykuya dalış :))


15 Temmuz 2010 Perşembe

teKLiFim VAr

Diyorum akşam iş çıkışından sonra evde geçirdiğim zamanlar yaklaşık bir 3 saat kadar uzasa...
Tamam sadece haftaiçi olsun,haftasonunu idare ederiz,onda motivasyon daha yüksek :)
ama haftaiçi yetmiyor şu saatler bana...
mesela okumak için onca kitap aldım yine,ama elime aldığım kalıyor,pofff...
yemekti,mutfaktı,çamaşırdı,banyoydu,kocişle iki sohbetti derken hhooppp yine olmuş saat 12-12:30,nasıl oluyor bu??? daha ben kitap okuyacaktım,nette gezinecektim,yapılacak grafiklerim vardı...çalındı gitti...
artık başka bir akşama kaldı...

12 Temmuz 2010 Pazartesi

sADe bİr GÜn

tüm gün hava karanlık,yağmur sağanak
akşama doğru güneş görünmüş,gözler gülmüş
iş saatleri bitmiş,eş "yemek" teklif etmiş
deniz kenarı,yüze vuran akşam güneşi
lezzetli tatlar,keyifli sohbet
ve çok seven karı-koca
işte budur bir günün sonu...

7 Temmuz 2010 Çarşamba

eSNaF oLMak

Geçenlerde kardeşimle caddede oraya buraya bakınırken "paattt" parmakarası sandalet geride kaldı,ben bir adım önde :) 1-2 dikiş patladı terlikte...
Dün işyerimin yakınında yıllardır aynı yerde ikamet eden ayakkabı tamircisi amcaya gittim. Aynı köşede,aynı büyüklükte dükkanı senelerdir; ama yenilemeyi bilmiştir. Acelesi yok dedim ben nasılolsa akşama kadar ofisteyim,yok dedi birazdan hazır olur gelir alırsın. İşten çıkmaya yakın aklıma geldi,bi koşu gittim.
Nasıl herkesi hatırlıyorlar anlayamıyorum,içerisi bir sürü çift ayakkabı dolu,bazılarıda poşetlerinde asılı. Ne bir kağıt ne başka birşey...beni gördü ve onların içinde benimkini buluverdi. Borcum nedir dedim. Gözlüklerinin üstünden gülümseyerek baktı, yok borç morç dedi,ufacık birşey. olurdu olmazdı derken bol bol teşekkür ve hayırlı işler sloganları bırakarak ofise döndüm. hem sanki ben bedelsiz yapmasını istemişim gibi utandım hem de kocaman bir memnuniyet simgesi gülümseme yerleşti yüzüme sağlam terliklerim elimde :)
Ya ne zamandır gerçek esnafla birebir görüşmemişim,ya da ofise tıkılmışlığın verdiği asosyallikle burun buruna olduğumu farkettim...
Ama o amcayı,çevredeki eski olan hemen hemen tüm esnafı tanımanın verdiği samimiyeti hatırladım...

2 Temmuz 2010 Cuma

pASaj,GiTTigiDiYOr,vs saTIş YApaNLaR !!!

Bence önemli...Belirsizlikler ülkesi burası...Herşeyleri sonradan...Pasaportları yenilerken bile bir fotoğraf ölçülendirmeyi doğrudürüst açıklayamadılar...
Stil Direktörü'nün yazısına bir bakın derim ben !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails