28 Şubat 2011 Pazartesi

çOKtAn biTEn cuPCaKeLEr :)

Geç kaldım biliyorum bunları yayınlamak için. ama belki bundan sonra herhangi bir özel gününüzde işinize yarar :))  Sevgililer Günü için Hande yapmıştı elleriyle... Bu cupcakeler ve fazlası Bonbon Butik'te... !


Kekin şeklini,süsünü püsünü bi kenara bırakın,artık içine ne koyduysa her kutusunu açtığımdaki koku beni benden aldı doğrusu,miissss :)

21 Şubat 2011 Pazartesi

yaVAş yAvaŞ büYüYOr


Badem büyümekte :)
Büyümek demek biraz da dışarıya alışmak demek.
Hanfendinin klübesi de oldu,ama hala içerde kalıyor,küçük ya ondan :)
Akıllı olmasına çok akllı da her zaman kullanmak istemiyor onu...
Kemirmekte hala üzerine yok !
dışarıya çıkıyor ya artık,bulduğu herşeyi de yiyesi var. Tabii ki pisboğazlığın sonucunda hasta olmuş,
akıllandı mı?hayır.hala aklı çiçek diplerinde !
ama herşeye rağmen çok tatlı,sevilesi bir Badem :D

Herkese iyi haftalar !

18 Şubat 2011 Cuma

sIVı mı Toz mU?


çokyönlüçözüm yoluyla yukarıdaki ürünün bir numunesi elime ulaşmıştı. öyle kolay alıştıklarımdan vazgeçemem. Elimdede yeni aldığım toz deterjanım vardı. bekledim bitmesini onu denemek için.
Bir kapak sıvı deterjan nasıl temizler bir makine dolusu çamaşırı? diye de düşünüyorum bir yandan.gerçi markaya güven tam ama bi de gözümüzle görelim di mi :)
Sonuç temizlik açısından iyi,ancak o kokuyu bana sormayın...
Bana gelen numune Omo Total Fresh. Yumuşatıcı olarak Yumoş kullanıyorum ve kokusunu seviyorum,her yıkamdan sonra da koku hem çamaşırlarımda hem de oda da kalıyordu. Ancak bu deterjanla birlikte yumoştan eser yok. Yerine de hiç  beğenmediğim tarif de edemeyeceğim bir koku sardı evi,evet resmen evi !
Bir tek ben alıyor da olabilirim çünkü eşim hiç bişi demedi,ama yok mümkün değil bir daha o çeşidiyle yıkayamam,yapamam bunu kendime :)
Az yer kaplaması,kolay taşınması,çamaşırlarda toz deterjandaki gibi bazen deterjan lekesi kalmaması süper.

Siz denediniz mi peki? Omo ya da başka markayı?
Önerilerinizi bekliyorum :)

2 Şubat 2011 Çarşamba

bADem'e baYıLAbiLiRSin


Artık mevzular onun neler yaptığı üzerine kurulu...Atladı,ısırdı,çiçeği kopardı,dinledi,kudurdu gibi...Bir bebiş o şuanda ama hızla büyümekte ! kendisine kurulan sınır duvarları bir çırpıda aşacak haftaya kesin. Bakıları pek bi masumdur ama yaramazlık onun ilk adı ! Herşeyi oyun sanarak annemi çıldırtıyor :) En büyük problem dişlerinin kaşınması,bulduğu herşeyi ısırıp,dişlerini bileyliyor,hi hi hiii :)
Bizim için Ballı Badem o artık...

1 Şubat 2011 Salı

iLk hEDiyEm bU BEniM


                                   



istiyordum ne zamandır onun
kurabiyelerinin tadına bakmayı...şansım gülümsedi ve talihliler arasındaydım :)))  mickeyler de çocukluğumuzun hatta hep taze kalan kahramanlarımızdan. bekledim bize gelmelerini. önce dışı hayran bıraktı,sonra hımm hımm lezzeti...şimdi belki kursuna belki de cupcakelerinin tadına bakıcam Zeynep ! bekle beni...!
Bi bloguna bakın bence MUTLU DÜKKAN'nın,en azından gözünüz şenlenir  :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails