19 Temmuz 2010 Pazartesi

cuMArTeSi bİR tATiL güNÜdüR(mÜ?)


Yapılacak işler listesi seni bekler de, sen hiçbirini yapacak güç bulamaz, sadece yapman gereken kafanı yastığa bırakıp, gözlerini kapamak olduğunu düşünürsün. İşte o öyle düşüncede kalır,başka bir tatil gününe inşallah dersin. Çünkü "zarrrr" kapı çalar,İgdaş'tan olduğunu söyleyen 2 kişi bakım zamanı dolyısıyla doğalgaz kutumuzu değiştireceklerini söylerler,"buyrun,değiştirin kardeşim",benden izin mi istiyorsunuz.yooo..
Neyse kapıyı kapatır kapatmaz istikamet aynıdır,klima ile soğutulmuş yatak odası.Ama asıl mücadelemi anlamayan görevliler tekrar kapıda,gaz gelip gelmediğini kontrol ettirirler.Eee gelir,tamam sanki şuan uykuya dalmayı değil de mutfakta kap kap yemekler yapmayı bekliyorum.Tamam kardeşim,çok teşekkürler!!!
Bunca hareketten sonra uykuda bir açılma meydana gelir tabii...akşama da arkadaşların mangala geleceği düşünüldüğünde şu listeye bakılsa iyi olur.
Pek de sıcakmış dışarısı...yarım yamalak 2 iş halledilip eve hatta soğuk duşa atılınır.
Akşam esneye esneye de olsa keyifli sohbet ve yemeklerle gün bitirilir. Ne güzelim meyvalara ne de közlenecek mısıra yer kalır içerde.
Geceyarısı olmuştur ama doğalgaz kutusuyla işimiz bitmemiştir. Eve varıldığında gaz maz değil sadece uzanıp uyumayı aklından geçiren bana inat kociş gaz kokusu almaktadır. Çaresi 187 doğalgaz acil servis. gerçekten 15-20 dak. içerisinde ekip bizim evin yolunu bulur.BİNGO ! kociş haklıdır!
Çok şükür patlamadan amcalar kutuyu değiştirecekler ama ellerindeki de saati çalıştırmıyor. Giderler, yeni kutuyla geri gelirler sağolsunlar,kısacık sürede hallederler. Bir de sağolsun kocişin burnu !
Ve son görev uykuya dalış :))


7 yorum:

benden, bizden... dedi ki...

nasıl bir şeyin ucundan dönmüşsün :( çok çok geçmiş olsun...

sine'mden dedi ki...

gerçekten patlamaya 1 kala yani :(
neyse ki geçti gitti,şanslıymışız diyelim canım,sağol :)

NiLaY dedi ki...

canı çok geçmiş olsun, korka korka okudum valla, allahtan iyisiniz :) öperim sizi :)

sine'mden dedi ki...

Sağol Nilaycım,yırrtık bu seferde :))

sinem dedi ki...

korkuyorum böyle şeylerden kocişe bir daha teşekkür et :))
salata çok güzel görünüyorrr canım istedi...

sine'mden dedi ki...

ederim canım:) salatamın böyle renkli olmasını çok seviyorum,bak şimdi görünce benim de canım çekti...

Fosi dedi ki...

çok şükür ki sonunda huzurla kapamışsındır gözlerini,uykuya dalmayı hakedecek bir yorgunlukla :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails