8 Mart 2010 Pazartesi

"ETİ"m bENim :)

Şimdi bugün Pazartesi yaa,bir de Dünya Kadınlar Günü yaa...Bu ikisi bende birarada hiç tutmadı. İşyerindeyim ve yapılacak bir sürü iş sırayla beni bekler,durur. İşte bu arada devreye ETİ girdi :)
Evet bildiğiniz ETİ. Hani Brownisi olan,tutkusu bol olan,lokmalık cini olan,ve benim için artık Çikolata Keyfi Sticks'i olan :)) Seviyorum seni ETİ...hahahhhh...
Olay şöyle vuku buldu aslında...Yani ETİ çalışanları yemeyip içmeyip Sinem'e bir süpriz yapalım dememişler ne yazıkki... Ben superteklif üyesiyim,ama bişi yaptığım yok,gelen emaillerimi okumaktan başka,iyi ki de okumuşum tabii buarada. "Dünya Kadinlar Günü nde ETI den sürpriz bir postanız var‏" isimli bir mail geldi,diğerleri gibi okudum geçtim. Onca işimin gücümün arasında,hatta hayır nezle olmayacağım diye direnmeye çalışan vücuduma destek olmaya çalışırken bir kargo poşeti kondu masama...hiç dayanamam bir çırpıda açtım haliyle...Tatatataaammmm...İşte karşınızda... :)



Nasıl mutluyum nasıl anlatamam...Beni en mutlu eden şeylerden biri ÇİKOLATA :) Dünya kadınlar günüymüş falan,hhiiiççç...Sadece bana özel gönderilmiş,bir de güzel kılıfı var...Daha ne diyim.Teşekkürler ETİ...Yalnız her fırsatta,her özel günde beklerim bundan sonra haberin ola :)

4 yorum:

Yeşim dedi ki...

Harika bir sürpriz bu tatlım :) Afiyetle ye ;)
Günümüz kutlu olsun.

sine'mden dedi ki...

Saol cnm:)ne yalan söliyim afiyetle yiyorum,paylaşamadığım için mutlaka denemeni tavsiye ediyorum :)

benden, bizden... dedi ki...

hastasıyım çikolata keyfinin süper bir hediye :)

sine'mden dedi ki...

Lal'in annesi... seni burda gördüğüme sevindim:)
çikolata sevmeyen var mı???!?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails