23 Eylül 2010 Perşembe

biR eL aTSanIz şU kONuyA ?

Bu yaz tatil denen olağanüstü histen payımızı alamadığımızdan biz de bu aralar 3-4 günlük kaçışlar düzenleyelim dedik kocişle. Ancak tam olarak nerelere gitsek bilemiyoruz. Benim aklımda Ayvalık,Cunda,Bozcaada,Çanakkale tarafları var ama...Aması şu ki; sizden gidip görenler,kalanlar,yiyenler,içenler olduysa,lütfen biraz yardımcı olsa :))
başka tavsiyelere de açığım bilesiniz :D
Önceden de teşekkürlerimi iletiyim sizlere canı gönülden...

5 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Cunda'da Bay Nihat'ta rakı-balık. Cok ciddiyim daha once boyle meze yememissinizdir. Bozcaada'da Lodos'ta rakı-balık.Mezeler süper, balık süper, ortam süper. Bi de en sonda gelen sütlü-böğürtlenli tatli yok mu? Aman Tanrım. Corvus-Teneia, hem adanın Cavus uzumlerinden yapıldıgı icin daha anlamlı hem de cok lezzetli.Aklıma gelen bunlar simdilik.

Iyi eglenceler :)

Sinem

NiLaY dedi ki...

canım biz üniv. arkadaşlarla bir arabaya doluşup cuma iş çıkışı basıp geliboluya gitmiştik o gece geliboluda garip mi garip bir yerde konakladık, ardından sabah çanakkkale ve oradan da hooopp bozcaada.. inanılmaz keyifli geçen bir tatildi, gündüz motor kiralayıp adayı gezip, piknik yapmış akşam da rakı-balığa girişmiştik tabii çilası da şarapla :) sonra oradan süper güzel kokan kekik, şarap ve tadına doyamadığımız domates reçeli getirmiştim.. pazar günü dönerkende erken çıkmış bir şehitlik yapıp oralara kadar gitmişken onları da görmeden dönmemiştik..
Cunda kısmına gelince ayvalıkta bir arkadaşımın yazlığında kalırken cunda'ya sadece dondurma yemeğe gitmiştim ama hala aklımda harika bir yer diye durur, yeme-içme konusunda bir bilgim yok sadece kurabiyeli ve sakızlı dondurması süper onu söyleyebilirim :)
şimdiden iyi kaçamaklar canım size :)

sine'mden dedi ki...

Sinem;
bu son söylediğinden sonra Bozcaada'ya uçmak istedim,teşekkürler tavsiyelere :)

Nilaycım,
Valla anlatıklarınla gitmiş kadar oldum canım,teşekkürler,inşallah kurabiyeli dondurma bulurum :))

NzN dedi ki...

Assos da uzun haftasonu kaçamakları için idealdir...
güzel balık, hoş insanlar, etraftaa gezilecek güzel ve minik köyler ve alınacak nefis zeytin, zeytinyağı falan...
bak benim de canım çekti şimdi...

sine'mden dedi ki...

NzN; can çekmesi ne demek,bıraksalar sabah ordayım,İstanbul'a da 1 ay uğramasam içim yanmaz yani,o durumdayım,anla sen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails