23 Aralık 2010 Perşembe

üZÜm YE kaN yAPaR


Hani bazen lazım oluyor ya,tahlil için kan alıyorlar.İşte son 1-2 seferdir bir hayli zorluyorum hemşireleri, sanırım yağların arasına sıkışmış benim ince damarlar.Neyse öyle ya da böyle veriyorduk 1-2 tüp.

Dünkü iş başkaydı. Bildiğin 450cc kabı doldurucaz.Lazım! dolduracağız da damarı bulabilirsek. Zaten sınav gibi onlarca soruyu geride bırakarak bu evreye ulaştık...Birkaç soruda az daha çuvallıyorduk da, uzman doktor yardımcı oldu,"birşey olmaz o ilaçtan" dedi de yırttık. Kociş yan koltukta pompaladı kanı, benim hemşire hala "yumruk sık-bırak-sık" komutlarında bana.Korkuyor musun diyor; bilmiyor ki vazgeçecek,alamıyoruz diyecek diye üç buçuk atıyorum.Damarlar inceymiş de,şansımızı deniyecekmişiz de,olabilirmiş de,sonuçsuz kalabilirmişiz de...Uzun uğraşlar verdik de damarı bir nebze olsun su yüzüne çıkarttık.

Hepsi canım babaanneme kan olsun,şifa olsun. Özellikle ona kendimden birşey verebildiğim için ayrıca mutluyum. Bir de aramış beni "helal et yavrum" diyor. Sana herşey olsun, sen İYİ ol süper Babaannemmm :))

foto kaynak

5 yorum:

hayatimdakidler dedi ki...

Onlar için ehrşey yapılır değil mi?
Sinemciğim,aferin sana...)))))))

cennebazz dedi ki...

sinemcim çok çok geçmiş olsun babaanneye...acil şifalar diliyorum.

sine'mden dedi ki...

hayatimdakidler; pınarımm evettt,yapılır tabii ki ama ne öğrendim biliyomusun vermemişler benimkini ona,akrabanınki olmazmış,ben de asıl o iyi olur diye verdiydim,neyse artık başkasına sağlık versin :)))

cennebazz; çok teşekkürler şeker :))

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

babaanneye acil şifalar

sine'mden dedi ki...

Zeynep; çok teşekkürler şimdi daha iyi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails