30 Ağustos 2010 Pazartesi

Ne MutLu TÜRKÜM !




Şu anda dışarıda, tam önümüzde tüm ulusal bayramlarımızda olduğu gibi yine tören düzenlendi, yine saygı duruşunda bulunduk, herkesin içinden söylediğine inandığım ama ben kendimi tutamayıp kısıktan dışarıya taşarak İstiklal Marşı'mızı söyledik, yine askerlerimiz yürüyüş yaptı, yine yüreğim kabararak, yine gözlerim dolarak ve yine "Ne mutlu Türk'üm " dedim...Her zaman da diyeceğim.
Diğer senelerden  farklı olarak ülkemizin içinde bulunduğu politik olaylardan dolayı burukluk yaşasam da, ülkemi kimseye kolay kolay yar etmem ! Tek fark benim hissettiklerimde değildi, askerlerin o kuvvetli yürüyüşleri sırasında, sanki hepimiz yerine söylüyormuş gibi gırtlakları parçalanırcasına haykırdıkları klasik sözlerin haricinde özellikle onlardan duymaya ihtiyacımız olan "Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye" sloganı beni titretti :)

1 yorum:

Yeşim dedi ki...

Kumandanına verdiği sözü tutamadığı için intihar eden subayları olan, vatanını canından çok seven, önce vatan diyen şanlı askerleri olan, hiçbir ulusun sahip olamadığı bir ordu. Bu günlerimizi ordumuza borçlu olduğumuzu aklımızdan çıkarmadan, bu zaferin önemini bilerek kutlayacağımız nice Bayramlara erişelim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails