3 Eylül 2010 Cuma

biLGiLEndiRici PoST



EYLÜL geldi gelmesine de, biraz yorgun argın bir giriş  yaptık kendisine.
ağustos ayının taa başından en son gününe kadar sık sık kutlamalarla dolu oluşundan :) Gerçi ramazan dolayısıyla kuru kuru gitti ama bayram sonrası bizi beklesinler diyorum.
Asıl mevzumdan uzaklaşmadan kocişe doğum gününde gönderdiğim ve ilk kez deneme olanağı bulduğumuz BonnyFood'dan bahsedeyim. Daha önce lezzetinden,şeklinden bahseden blogları okumuştum,kendi sayfasındaki yorumları da okudum. Ama hiç benim olmadı :(
Bende geçen ay Şehir Fırsatı'nda ( duymayanlar için: her gün şehrinizdeki ayrı bir fırsatı size sunuyor %50-70 varan indirimlerle) BonnyFood'un fırsatı görür görmez yakaladım. 50 TL'lik paketi 25 TL'ye önceden satın aldım. Ekim'e kadar kullanma fırsatım vardı. Bende ilk önüme gelen etkinlikte kullandım. Sadece küçük ayrıntıyı kaçırmışım,kek çiçekleirnde geçerliymiş,ben karışık(kek,kurabiye,meyve) bir tane olsun isterdim,bir sonrakine artık...Günü ve saati bildirdiğimde, yetkili bir saat sonrası not ettiğini söyledi,sorun olmaz dedim. Ama tam benim istediğim saatte hatta 10 dakika öncesinde ulaşmıştı adrese :) Tebrikler vallahi...
Keki de lezeetli, ıslak kek gibi değil,ama ilk açıldığında bir kokusu vardı,ooffff  : D
Eşim paketi açmadan eve getirdi,neden açmadın ki dediğim de ne desin..." sen bunu kendine istemişsin herhalde". İnkar etmeye çalışsam da tutamadım kendimi,ama olsun afiyetle yedik işte, hem de bizzat kendimiz deneyimledik nasıl bişeymiş diye, alla allaaaa  :))

5 yorum:

birdamlacıkyağmur dedi ki...

bunnyfood mmm
çok lezzetli görünüyor :)
atalarımız ne demiş:
"kendi doğumgününde ne hediye almak istiyorsan karşındakine de onu al."
mantıklı bir hareket :)

HaNdE... dedi ki...

canımcım bizim evlilik yıldönümüde kocaların dooomgünüsüde aynı aynı yahuuu :):):)
birlikte nice nice yaşlaaarrrrr

sine'mden dedi ki...

birdamlacık yağmur;
beni anlayan birilerinin olması çok güzel,atalar ne dese doğru oluyor yani :))

Handeeee;
nasılll? yok artıkkk....!
bu bi işaret mi acaba :P

Yeşim dedi ki...

Oooh afiyetler olsun tatlım. Gerçekten müthiş bir görüntüsü var. Eşinin yeni yaşı kutlu olsun. Birlikte nice mutlu seneler geçirmenizi diliyorum.

sine'mden dedi ki...

çoookkkk teşekkürler Yeşimmm :) valla lüp lüp yedim,ama fazlaymış iraz kaldı :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails